Bild
Nästa artikel
Sveriges vackraste camping?

Sveriges vackraste camping?

NYHETER

I slutet av september öppnar en ny camping i Umfors. Utöver att den får en modern och välutrustad servicebyggnad lockar de med ovanligt vacker natur.

I Umfors utanför Hemavan växer en campinganläggning med 84 platser för husvagnar och husbilar fram. Förutom att platsen är bland de vackraste i Sverige så är anläggningen utrustad med senaste teknik för högsta service och energieffektivitet.

Gemensamhetsanläggningen innehåller bland annat bastu med utsikt, kök och mycket annat som gör livet på campingen trevligt. Umfors Camping är en satsning som genomförs av paret Anna och Ludvig Segerstedt som sedan många år bedrivit gränshandel med butik i Umfors. Norrlandsfonden är en av finansiärerna.

– Vi räknar med att allt är klart i slutet av september. Eftersom norska marknaden är viktig för oss hoppas vi att pandemin klingar ut så att folk fritt kan färdas över gränsen igen, säger Ludvig Segerstedt.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.