Bild
Nästa artikel
Swecamp söker 440 medarbetare

Swecamp söker 440 medarbetare

NYHETER

Efter rekordåret 2016 rekryterar nu Swecamp nya medarbetare, såväl säsongspersonal som tillsvidaretjänster runt om i hela landet. De söker hela 440 personer inför säsongen 2017.

Att semestra i Sverige blir alltmer attraktivt, i synnerhet på campingar. Under juni-augusti bor nästan hälften av alla övernattande turister i Sverige på en anläggning inom campingbranschen. Branschen omsätter 4 miljarder kronor, sysselsätter 10 000 personer och står för 15,5 miljoner gästnätter enligt branschorganisationen SCR Svensk Camping.

Swecamp är en kedja med 13 fristående och helårsöppna anläggningar där 10 procent av branschens totala gästnätter spenderas. Nu söker Swecamps anläggningar cirka 440 nya medarbetare inför sommaren 2017 och även tillsvidaretjänster skall tillsättas. 440 personer som vill bidra till branschens utveckling med gästens upplevelse i fokus.

Inom Svensk besöksnäring finns tydliga huvudsäsonger. Anläggningarna som ingår i Swecamp har öppet under hela året och har anläggningar med både vinter och sommar som huvudsäsong.

- Säsongsjobb är attraktiva hos ungdomar och ungdomar är viktiga för vår bransch. Om intresset finns hos medarbetaren gör vi vad vi kan för att omplacera personalen till en annan anläggning i kedjan med högsäsong under en annan period än den egna. Det resulterar i en trygghet för våra anställda. Kompetensen finns då kvar i kedjan vilket gör att vi kan behålla den höga kvalitén till våra gäster, skriver Andreas Häggqvist, ordförande i Swecamp.

Tjänsterna ska tillsättas i följande län: Västerbotten, Värmland, Örebro, Stockholm, Västra Götaland, Jönköping Kronoberg och Skåne.


Ansökningar tas emot av respektive anläggning. Information om vilka tjänster som skall tillsättas och vart ansökan skall skickas finns på swecamp.se.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.