Bild
Nästa artikel
Swift Toscane blir Swift Norden

Swift Toscane blir Swift Norden

2020

Som ett led i att Swift husbilar anpassas allt mer till nordiska krav byter man modellnamnet till Norden. Samtidigt får husbilarna ny grafik och plåtisen får takfönster.

Engelska Swift har gjort en storstilad comeback i Sverige sedan de nyintroducerades år 2016 och nu satsar den svenska generalagenten även på övriga nordiska länder. Som ett led i detta byter märkets enda modellserie, Toscane, namn till Norden.

Ett annat led i att utveckla Swifts husbilar är att generalagenten från 1 juli 2019 har infört en svensk kvalitets- och leveranskontroll på alla bilar som når hamnen i Göteborg. Samtidigt får husbilarna en leveransservice innan de går ut till återförsäljare runtom i Norden.

Andra nyheter på Swift är att de får ny grafik och att vissa modeller får ny design på luckor och textilier. Bilarna får också det nya kylskåpet med dörr som kan öppnas från två håll.

Märkets plåtis Swift Norden 599 FB får också ett glastak ovanför förarhytten som ger mer ljus i sittgruppen. Se bildspel här intill.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.