Bild
Nästa artikel
Taktält med tillhörande bil

Taktält med tillhörande bil

NYHETER

Nu blir det möjligt att köpa nya Land Rover Defender, som just har anlänt till Sverige, med ett taktält som både är något utöver det vanliga, praktiskt och lyxigt enligt vad fabrikanten beskriver det som.

Fricamping och vanlife blir allt mer populärt och en bil som passar väl för äventyrliga utflykter är Land Rover Defender. Kanske ännu mer nu efter det att den nya modellen kan utrustas med ett taktält som tillverkaren tagit fram i samarbete med Autohome.

Tältet, som Land Rover beskriver som "State of the Art", sätts upp på några minuter och kan hanteras av en person. Det finns nog med utrymme för två vuxna med och har lyxiga madrasser, kuddar och täcken. När mörkret faller är det bara att slå på de inbyggda LED-lamporna om man vill läsa eller bara vill ha mysbelysning. Man kommer in i tältet från båda sidor och en praktisk stege i aluminium ingår.

Under körningen är tältet nästan som en platt takbox men uppfällt är det 2,3 meter långt, 1,3 meter brett och 1,5 meter högt.

Tältet kostar drygt 3000 euro och köps via Autohome - https://www.autohome-official.com/sv/#products.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.