Bild
Nästa artikel
Tävla och vinn ditt favorittält!

Tävla och vinn ditt favorittält!

Nyheter

Tävla med Husbil & Husvagn och du har chans att vinna ett tält! Perfekt för de större barnen som vill testa att campa själva, eller kanske för det oväntade besöket?

I Husbil & Husvagn bor man bekvämt. Men utrymmet är ju trots det, begränsat. Nu har du chansen att vinna ett campingtält! Det är smidigt att ha med sig i sitt mobila hem under resans gång. Kanske vill de äldre barnen campa på egen hand? Eller vill några bekanta mötas upp några dagar på semestern?

Det finns två tält att tävla om:

Kupoltältet Montreal för 4 personer
Hela tältet har fast golvi grå PE-material. Tältduken tillverkad i ventilerad polyester. Materialet tål en vattenpelare upp till 3000mm Tejpade vattentäta sömmar. 8,5mm glasfiberstativ. God ventilation och stora fönster i förtältet. 5,7 kg.
Från Holiday Fritid
 

WeCamp Darwin Pop Up för 2-3 personer
Med utvändigt materialt i 210T ripstop polyester och andningsbar polyester invändigt. Hydrostatiskt tryck 3000 mm. Stänger i Glasfiber. Markmått 245 x 150 x 110 cm. Vikt 2,2 kg.
Från Kama Fritid
 

Så här tävlar du:
Skicka en kort motivering om varför just du ska vinna tältet. Skriv vilket tält du helst önskar tillsammans med motivering, namn, adress och telefonnummer.
Maila till Therese.Andersson@husbilhusvagn.se

Tävlingen avslutas den 6 augusti.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Malin Strömmert, Storgatan18, 57738 Hultsfred
2013-06-17 18:55

Våra barn älskar att tälta men tyvärr kan det bara bli camping i trädgården eftersom vårt 70-tals tält tar hela bagagen :-( Vi behöver ett stort modernt tält så hoppas vi vinner ett!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.