Bild
Nästa artikel

Tillbehörsjätten Movera till Sverige

Nyheter

Tyska tillbehörsföretaget Movera storsatsar nu i Sverige. Det innebär att landets husbils- och husvagnsägare får tillgång till ett av Europas största sortiment genom en svensk agent.


- Med Moveras nya satsning får svenska konsumenter ett bredare utbud än vad som tidigare funnits. Etableringen av en ny stor aktör inom tillbehörsmarknaden kommer också att innebära en mycket bättre prisbild för konsumenterna, säger Peter Loob, ansvarig för Movera Sverige.

Företaget Movera hör till Hymer-gruppen som är Europas största tillverkare av husvagnar och husbilar. Den årliga, berömda Moverakatalogen på nästan 500 sidor, är ett bekant begrepp, för alla som kör fritidsfordon på kontinenten. Även särskilda märkeskataloger för ägare av Hymer, Dethleffs, Bürstner och LMC husvagnar och husbilar finns.

- Vi kommer att använda oss av nya kanaler för att göra Moveras tillbehör mer lättillgängliga till bästa pris. Än vill jag inte avslöja vilka kanaler men jag tror att kunderna kommer att bli mycket nöjda. Flera aktörer kommer att delta och som före detta lagspelare gillar jag samarbete och att bygga ett bra team, säger Peter Loob.


För er som känner igen namnet Peter Loob så har han ett förflutet som framgångsrik ishockeyspelare på högsta nivå. Många minns säkert bröderna Håkan och Peter Loob och deras stora framgångar i både elitserie och NHL.

 

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Anders Hallbeck
2010-08-18 12:43

Det här blir säkert mycket bra. Jag känner Peter som en bra människa som också jobbat som husbilssäljare. Han kan alltså en hel del om behoven.
Konkurrens behövs verkligen
Lycka till

#2
Torsten Resar
2010-12-08 16:07

Det gäller också att få en adress eller telefonnummer så man kan nå företaget i Sverige.

#3
Gudmund Lein
2011-09-06 15:14

Hva er telefonnummeret til Movera i Sverige

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.