Bild
Nästa artikel
Trafikverket lanserar ny tjänst

Trafikverket lanserar ny tjänst

NYHETER

Trafikverket testar just nu en betaversion av deras nya trafikinformation. Systemet ska vara i full drift i oktober men arbetar redan nu med uppdaterad information i realtid och är fullt användbar.

Nu går det att testa betaversionen av Trafikverkets nya trafikinformation. Datat i betaversionen är det riktiga datat, det vill säga det som stämmer med verkligheten just nu.

Betaversionen av trafikinformationen är just en betaversion, det vill säga den är inte helt färdig. Trafikverket ska finjustera, piffa till, rätta till och fixa tekniskt och utseendemässigt innan de lanserar på riktigt i oktober.

Problem som Trafikverket känner till är exempelvis att mobilanspassningen inte är helt bra i vissa skärmstorlekar. Trafikverket skriver att inget slår när många förare testar systemet i verkligheten så de uppmanar bilister att göra det!

Här kommer du till betaversionens startsida.

Här är en direktlänk till Trafikverkets betaversion av vägtrafikinformationen.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.