Bild
Nästa artikel
Tumbo uppmärksammas i DI

Tumbo uppmärksammas i DI

NYHETER

Efter det att Tumbo utsetts till årets företagare i Södermanland, blivit gasellföretag och dessutom nyligen blev nominerad som årets företagare i Sverige, har bolaget uppmärksammas långt utanför husbilsbranschen.

Den här gången är det Dagens Industri som i samband med prisutdelningen för Sveriges företagare i Stockholms stadshus intervjuade familjen Östling. De konstaterar att den framgångsrika familjen byggt en av Europas största anläggningar för husbilar, husvagnar och plåtisar och fortsätter att ta marknadsandelar.

Tumbo, som ligger i byn Tumbo längs motorvägen mellan Eskilstuna och Västerås, startades av Jan Östlings föräldrar 1965 och från att hyra ut husvagnar i liten skala har växt till att i dag vara en stor och respekterad aktör.

Med de nya lokalerna på 7 500 kvadratmeter har verksamheten potential att växa ytterligare och även gett utrymme för att erbjuda ställplats åt passerande.

Här hittar du DI:s artikel.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.