Bild
Nästa artikel

TV3 söker campingfamiljer

Nyheter

Tv3 producerar tillsammans med Titan Television ett underhållningsprogram med den svenska sommaren och semesterfiraren i fokus. Nu söker de familjer som spenderar sommaren på en camping och som vill dela med sig av sina semesterminnen till TV3:s tittare.


Produktionsbolaget Titan Television söker just nu familjer till en campingserie i TV. De hoppas få tag på familjer hos Husbil&Husvagns läsare. Har du tips får du gärna höra av dig till dem, kontaktuppgifterna hittar du längst ned.

"Under sommaren 2010 kommer produktionsbolaget Titan Television att följa semesterfirare i olika delar av landet. Programmet kommer att bli en krönika över sommaren 2010 och vi kommer i serien att få lära känna ett urval av karaktärer som njuter av sin semester. Vi letar nu efter en familj med planer på att campa över sommaren. Det kan vara en familj som har stor vana av att campa, eller en familj som testar på det för första gången.
Medverkande kommer under ett antal veckor att följas av ett team på 4 personer som skildrar er semester."

För kontakt hör av er till:
TITAN TELEVISION
Michaela Kovacs
Mail: Michaela.kovacs@titan.se
Direkt: +46 (0)8 528 011 66
 

Taggar: Nyheter, Hem
TV3 söker campingfamiljer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.