Bild
Nästa artikel
Tvingas bo kvar på camping

Tvingas bo kvar på camping

NYHETER

Att inte kunna lämna campingen som planerat hör inte till vanligheterna men så blev det för ett par utanför Karlskoga igår. Det myckna regnandet skapade översvämningar och tillfartsvägen hamnade i djupt vatten.

Det är Nerikes Allehanda som skriver att Peter och Ulrica Andersson, som skulle avslutat sin campingvistelse i Lunedet utanför Karlskoga på söndagen, inte kunde göra det. De kom helt enkelt inte därifrån på grund av de massiva översvämningarna efter det kraftiga regnet.

– Efter kraftigt regn och åska hela natten är vi fast här. Prognosen är att vägen förhoppningsvis kan öppna under dagen om inget mer regn kommer – tyvärr ser det ut att bli mer regn, skriver paret i ett mejl till NA.

Det var flera fordon som fastnade i översvämningarna och väg 237, där infarten till Lunedets camping finns, spärrades av. Det enda alternativet som finns är en liten grusväg och den avråds husvagnsägare att använda, skriver paret till NA.

Campinggästerna beskrivs ta situationen med lugn men säkerligen hoppas somliga på en riktigt sensommarhärlig augusti.

Här hittar du NA:s artikel.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.