Bild
Nästa artikel
Upplev den skånska julen

Upplev den skånska julen

Nyheter

Även om snön brukar dröja i de södra delarna av landet, finns det ingen anledning till att inte komma i stämning! Vad sägs om en julmarknad 12 meter under jord? Eller varför inte en 1800-talsinspirerad julmarknad?

Julmarknader är för många en tradition att besöka varje år. Hitta stämningen, inspireras och handla unika julklappar. Skåne bjuder på flera julmarknader. Vi har listan!

 

Julmarknad på Wrams Gunnarstorp, 1-4 november
Julmässan på Wrams Gunnarstorp är Skånes största i sitt slag. Här bjuds besökarna på en julmässa helt enligt gamla svenska traditioner.
http://www.svenska-slottsmassor.se/vara-massor/jul-pa-wrams-gunnarstorp

 

Thomanders Jul i Lund,samtliga adventshelger
Ett nytt julprojekt i centrala Lund med 1800-talet som tema. Det blir hästdroskor, utomhusteater, julbodar, tomtenissar, musikkårer, positivhalare och sångkörer - allt med en omisskännlig fläkt av 1800-tal över sig.
http://www.facebook.com/Thomandersjulilund
 eller http://www.thomandersjul.se/

 

Katrinetorp i Malmö den 7-9 december
Traditionsenlig julmarknad med genuint hantverk, musikunderhållning och barntält. Välkommen till julstöket i herrgården.

www.malmo.se/katrinetorp

 

Tykarpsgrottan utanför Hässleholm, 8-9 december
Bland pelarsalar och underjordiska gångar kan man passa på att fylla julens skafferi med rökt korv, bröd, ost, honung och ostkaka. Ovan jord finns utställare som kan fresta med läckra praliner och vackert hantverk. Här kan man också rida och mysa med Islandshästar.
http://www.tykarpsgrottan.net/se


 

Julmarknad på Övedskloster 15-16/12         
 Julmarknad på Övedskloster. Strax intill slottet, i en stor loge med härlig, rustik atmosfär inreds för en mysig marknad med både mat och hantverk från trakten.
www.ovedskloster.com

 

Good Jul i Malmö 15-16/12  
Hållbar julmarknad med fokus på fairtrade, ekologiskt, återvunnet, lokalproducerat och vintage. GOOD JUL presenterar godbitarna ur Malmös hållbara utbud. Shoppa schyssta julklappar på närmarknaden anordnas för fjärde året i rad. GOOD JUL arrangeras av Malmö Fairtrade City och grundtanken är ekologi och rättvis handel.
http://bokaskane.malmotown.com/sv/evenemang

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.