Bild
Nästa artikel
Upplev Göteborgs kulturkalas

Upplev Göteborgs kulturkalas

Nyheter

Den 14-19 augusti är det dags för Göteborgs kulturkalas. Det utlovas aktiviteter för alla smaker och åldrar. Det är fri entré!

I augusti förvandlas Göteborgs gator och torg till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur.
Balett och karneval, gatuteater och symfoniorkester, matkultur och jazz, film och karuseller, hiphop och dansband, saga och cirkus, stand up och skulptur, design och poesi, museer och marknad, världsartister och lokala band intar Göteborgs gator.
Med omkring 900 000 besök årligen och traditioner från början av 1990-talet är Göteborgs kulturkalas en av Sveriges största stadsfestivaler. Alla är bjudna och det är fri entré!

 

Här är några av årets artister:

Timbuktu, Nassim Al Fakir, Freddie Wadling, Nationalteaterns Rockorkester, Den Svenska Björnstammen, Richard Bona & Mandekan Cubano, Marit Bergman, Familjen, Syster Sol, Amanda Jenssen, Mikael Wiehe, Elisa´s, Jojje Wadenius, Linnea Olsson, Maskinen, Rigmor Gustafsson & Göteborg Wind Orchestra, Caligola, Sofia Karlsson & Göteborgs Symfoniker, Johnny Logan & Roosarna, Räfven, Abalone Dots, Shirley Clamp, Sean Banan, Timoteij, Loreen, Danny, Lisa Miskovsky, Moa Lignell och Molly Sandén.

Dessutom 80´s Live med Mikael Rickfors, Tone Norum och Attack m. fl. samt Skrattfesten med bland annat Özz Nûjen, Peter Apelgren, Karin Adelsköld.

 

All information hittar du på:

www.goteborg.com/kulturkalaset

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.