Bild
Nästa artikel
Ursand Resort & Camping blir femstjärnig

Ursand Resort & Camping blir femstjärnig

NYHETER

SCR klassade upp två campingar till femstjärniga, i går skrev vi om Orsa Camping och den andra campingen som blir femstjärnig är Ursand Resort & Camping vid Vänern.

Ursand Resort & Camping med 370 campingtomter är vackert belägen vid Vänern, cirka 3 kilometer norr om Vänersborg. Standard och utbud håller hög nivå vilket förstås är ett krav för att få fem stjärnor.

Campingen har en trevlig sandstrand men man kan även ta sig ut på Vänern och prova fiskelyckan. Vid vattnet finns ett stort lek- och aktivitetsområde, bland annat en äventyrsgolfbana. Det finns också ett poolområde med två rutschkanor samt en barnpool för de minsta. För den som vill motionera finns det utmärkta motionsslingor i skogen i närheten samt ett utegym. Vill man hålla sig inomhus finns shuffleboard, biljard och padeltennis.

Vill du koppla av lite extra finns spaavdelning med bastu, solanläggning och relaxpooler.

Vid stranden finns en restaurang som har fullständiga rättigheter och för den som föredrar hemlagad mat finns en minilivs med det mesta du kan tänkas behöva under en vistelse.

I närheten finns Halle- och Hunneberg med sin älgar och där finns också Kungajaktsmuséet. För den som gillar golf finns Onsjö Golfbana sex km från campingen. Vill du shoppa så är det fem kilometer in till centrum och under högsäsong så går det både mini-tåg och båt från anläggningen och tillbaka.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.