Bild
Nästa artikel
Världens dyraste husbil säljs

Världens dyraste husbil säljs

UDDA

Så var det då dags igen för en spektakulär försäljning. Den här gången är det världens kanske dyraste mobila boende som är till salu. Att den finns i Dubai borde inte avskräcka.

Nyligen skrev vi om att Europas största husvagn är till salu, sedan blandade sig Europas högsta husvagn i leken men frågan är om inte båda får ge sig för detta mobila boende. Just Marchi Mobiles husbil har vi skrivit om tidigare men nu har du ditt livs chans!

Nu finns nämligen en till försäljning i Dubai, täckt med guld och du bör ha sådär dryga 20 miljoner att vifta med för att kunna ha en chans. Månne är det världens dyraste (?) husbil.

I denna palatsliknande skapelse hittar du ett sovrum (master-bedroom) utrustat med en 40-tums TV, och inomhus hittar du även en öppen spis och bar men inte minst finns en takterrass, Sky Lounge, som du "fäller upp" med en knapptryckning.
Denna imponerande och lyxiga takterrass sträcker sig över dryga 12 meter och förvandlar taket till en skyddad plats där du kan dra dig tillbaks för en drink medan du njuter av en extravagant inredning i marmor och utsikten över Burj Dubais 800 meter höga skyskrapa, det är fyra Turning Torso staplade på varandra, innan du börjar färden hemåt.

Titta även på videon som du hittar under relaterade artiklar till höger om texten eller här.
Taggar: Nyheter
Världens dyraste husbil säljs
Världens dyraste husbil säljs
Världens dyraste husbil säljs

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.