Bild
Nästa artikel
Varamon får större camping

Varamon får större camping

NYHETER

Det är Equmeniakyrkans anläggning i Furulid vid Varamon som fått bygglov för en camping där fokus hamnar på platser för husbilar och husvagnar.

– Det kommer att finnas 20-30 rena husbils- och husvagnsplatser, resten av ytan blir tältplatser och några stugor, säger församlingens projektledare Gunnar Henriksson till Corren när de uppmärksammar satsningen.

Campingssatsningen hör ihop med att församlingen bygger en ny kyrka som beräknas stå klar den 1 september och församlingen sökte nyligen bygglov för ytterligare utrymme till deras campingplats.

– Varamon är en populär destination för campare och vi har alltid haft campingplatser. Nu utvecklar vi bara så att vi kan ta in fler campare och så att de kan ta med sina husbilar och husvagnar, säger församlingens ordförande Kenny Augustsson och förklarar att anledningen till att de valde att satsa på en större campingplats var läget.

Här hittar du campingens hemsida.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.