Bild
Nästa artikel

Världens tuffaste husbilar, del 3

Nyheter

Tidigare har vi visat en amerikansk och en europeisk tillverkare av terränghusbilar. Kanske den bästa klättraren är en blandning. Europeisk Unimog och amerikansk bodel med en hel del bekvämlighet.


Global Expedition Vehicles i Missouri, USA, startade för att grundaren tyckte hans fyrhjulsdrivna pick-up var för lätt att köra fast med. Han fick se en Unimog i en tidning och insåg att det var en sån han skulle bygga på. Därefter har det rullat på med fler byggen och försäljning över hela världen.

Även om Global Exp. Vehicles inte var ute efter att bygga en landyacht med all upptänklig och onödig lyx så fanns ändå en önskan om viss bekvämlighet. Därför finns i den här husbilen både dusch, platt-tv och en del annan lyx.


Annars är Unimog kända för sin oerhört fina framkomlighet men däremot är de inte alls särskilt bekväma att åka långt i på vanliga vägar. Därför är det bra med både hus och säng för att få vila ibland.
Taggar: Nyheter
Världens tuffaste husbilar, del 3
Världens tuffaste husbilar, del 3
Världens tuffaste husbilar, del 3

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.