Bild
Nästa artikel
Vi bjuder på en tjuvtitt på Elmia

Vi bjuder på en tjuvtitt på Elmia

Elmia2016

För er som undrar hur det ser ut inne på mässan bjuder vi på ett bildspel med lite smått och gott och tips på vad man kan se på i år. Dessutom några bilder på Husbil & Husvagns redaktionsbil Nessie.

I morgon onsdag öppnar Elmia Husbil Husvagn 2016 och i år är det öppet en dag extra. Det har gjort att det är en hel del stressade människor inne i hallarna som försöker få sina montrar färdiga.

Kvällen innan öppning brukar det stå en lång kö med husbilar och husvagnar vars förare vill komma in på mässcampingen i god tid till öppningen. Många tycker att kvällen innan är en av de mysigaste under Elmia. Förväntningarna brukar hänga i luften och gamla vänner och bekanta träffas över ett glas vid grillen.

I år blir det inget sådant för campingen öppnar inte förrän klockan åtta på öppningsdagens morgon. Risken för köer är alltså ganska stor om många kommer tidigt. Många vi träffat tycker att det borde vara som tidigare, en dag kortare mässa medan andra önskar att mässcampingen skulle öppna för besökare redan dagen före.

Hur det än går med öppningsdagen verkar vädergudarna vara vänliga och alla förutsättningar för trevlig mässa finns! Väl mött på Elmia Husvagn och Husbil 2016. Montern som gäller är givetvis C01:70, eller kom förbi till Nessie!

 
Taggar: Nyheter, Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.