Bild
Nästa artikel

Vill ha fler ställplatser

Nyheter

En husbilsägare i Kalix vill att kommunen ska bli först i norra Norrland med ställplatser för husbilar. Därför har hon lämnat in ett medborgarförslag till kommunfullmäktige.Många tycker att det finns alldeles för få ställplatser runtom i landet och Norrbotten är inget undantag. Därför är det tur att det finns kommunmedborgare som Margareta Bergström i Kalix. Hon har själv lämnat in ett förslag till kommunen om att anordna ställplatser för husbilar.

Läs hennes förslag i NSD via länken nedan.

Hur är det med din kommun, inser de behovet av ställplatser?
Logga in och skriv en kommentar.
Taggar: Nyheter
Vill ha fler ställplatser

Kommentarer

#1
Josef
2008-12-29 14:33

Angående ställplatser så är kommunerna väldigt bakom flötet,
för av egen erfarenhet (20 år med husbil)går dom miste om turistpengar !
Det finns massor av platser som kunde upplåtas.
En sak till som måste byggas ut är latrintömningen som man nu måste gå ut på en åker med ibland.
trevligt eller hur.
Josef

#1
conny-555
2009-01-03 09:46

Ställplats för husvagnar vore väll bra oxå .
Finns ju hur många som helst som fricampar.

#1
nilon
2009-01-10 16:21

Håller med! Det verkar som turistansvariga i kommunerna(inte alla,det finns några få undantag)inte förstått värdet av stadsbesökande husbilsturister. I Nyköping t.ex står du i helt fel ända av staden.Dessutom på en heltorftig badhusparkering,Längst bort till en dyr kostnad.Med kilometrar i avstånd till stadens centrum. Då åker jag nog vidare till en annan stad.Har varit på relativt många platser med liknande förutsättngar och kan inte förstå att de ansvariga har förstått poängen med stadsnära turism.Jag kan dessutom jämföra med tyska städers ställplatser. Där har man en helt anan syn och vision om ställplatser.
Tidningen Husbil och Husvagn har en mission att fylla.
Jan O Nilsson

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.