Bild
Nästa artikel
Vinyl Make Up i Jönköping AB fick pris av MRF

Vinyl Make Up i Jönköping AB fick pris av MRF

NYHETER

MRF arrangerade den 1 februari 2019 en Plast- lack- & skadekonferens på Clarion Hotel Stockholm. Flera priser delades ut och en hedrande förstaplats för bästa plastverkstad gick till ett företag som även reparerar husbilar.

MRF anordnar årligen konferensen med temat Plast- lack- & skador där årets tema kan sammanfattas med orden ”teknik” och ”individ”.

Det delas förstås ut priser i olika kategorier och en av dessa har bäring för oss med fritidsfordon. Det är Vinyl Make Up i Jönköping AB som fick följande motivering till sitt pris för bästa plastverkstad.

– Genom god vilja, lösningsinriktad personal och fokus på hög kvalitet, har man tagit husbilsreparationer till en ny högre nivå. Kundernas toppbetyg talar sitt tydliga språk!

De utför reparationer och omfärgning av skadad vinyl, läder och plastinredning till alla fordon, all utvändig plast som stötfångare, spoilers och glasfiberkarosser på husbilar, lastbilar och båtar samt plåtskador på husvagnar.

Med sitt läge i Tenhult använder förstås Kabe dem för olika typer av reparationer och totalt sett är ungefär 90 procent av deras arbetsuppgifter relaterade till husbilar och husvagnar. 

Priset för bästa lackverkstad gick till Autolack i Vimmerby AB och priset för bästa skadeverkstad till Sällstorps Plåt & Lack AB i Varberg.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.