Bild
Nästa artikel
Vitt och fräscht i Mobilvetta K-Yacht 2018

Vitt och fräscht i Mobilvetta K-Yacht 2018

NYHETER

Italienska Mobilvetta faller många i smaken tack vare den moderna designen och de spännande detaljlösningarna. Kolla in bildspelet på nya K-Yacht 2018.

Mobilvetta K-Yacht 89 Tekno Line är en helintegrerad husbil tillverkad i samma fabrik som Mc Louis och Elnagh i Italien. Varumärket är fabrikens top-of-the-line vilket syns på materialval och teknik. Här är det vitt skinn i sittgruppen och vitblanka luckor i kök och överskåp. Golvet ser nästan ut som i en lyxyacht och matbordet är en smart utfällbar modell som blir dubbelt så stort i utfällt läge.

89 Tekno Line har ett spännande kök med trelågig spis och en diskbänk i vitt som svänger upp längs soffans ryggstöd. I samma soffas ryggstöd finns också en panel för belysningen med digitala knappar. Därefter följer ett badrum med dusch på ena sidan och toalett/handfat på motstående sida. Denna avdelning kan stängas av framåt och även bakåt med skjutdörr. Längst bak trynar man så i den mittplacerade dubbelsängen. Queenbed. Se bildspel...

Priset i Sverige för K-Yacht 89 Tekno Line är inte klart när detta skrivs.
 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.