Bild
Nästa artikel
AL-KO HY4 även till Sprinter

AL-KO HY4 även till Sprinter

PRYLAR

AL-KO lanserar i april sitt nivelleringssystem HY4 till Mercedes Sprinter. Systemets delar jobbar individuellt och ingen slangdragning mellan enheterna behövs.

Systemet ska finnas att köpa i april och då till de Sprinter med AL-KO och Hymer SLC-Chassi. Till sommaren beräknas systemet finnas tillgängligt även för plåtisar baserade på Sprinters orginalchassin.

Det som är speciellt med systemet är att var och en av stödbenen agerar självständigt. Det gör att konstruktionen blir enklare och slangdragningen minimeras så att det inte inkräktar på förvaringsutrymmen. En annan fördel är att alla komponenter är installerade i chassit och risken för läckage därmed uteslutits. Stödsystemet väger cirka 65 till 70 kilo och vikten är jämt fördelat mellan fram- och bakaxlarna. Systemet kan programeras med två personliga extrafunktioner exempelvis ett personligt sovläge samt ett läge för att tömma avloppstanken.

HY4 manövreras med en fjärrkontroll i hytten.

Prisnivåer som nämnts för de nu offentliggjorda versionerna börjar på 65 000 kronor, monteringskostnad tillkommer. 
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.