Bild
Nästa artikel
Elektronik skrämmer bort spindlar

Elektronik skrämmer bort spindlar

PRYLAR

Har du problem med spindlar i din husvagn eller husbil finns nu en elektronisk avskräckare som uppges skrämma iväg dessa. Den lilla enheten som kräver ström sätts in i ett vanligt eluttag men för råttor finns en batteridriven enhet.

Den elektroniska avskräckaren fungerar med hjälp av anpassade ljudfrekvenser som skrämmer bort spindlarna från platsen. Ljudfrekvenserna har ett varierat och anpassat ultraljud som efterliknar normala vibrationer i spindelns eget nät, sätts direkt i vägguttaget och håll spindlarna på avstånd utan att gifter behöver användas.

Tekniken bygger på att de flesta spindlar har väl utvecklade känselorgan som mycket effektivt noterar vibrationer i näten de spinner och signalerar att ett byte är fångat. Ultraljudet som sänds ut av nya A-Repeller S50 överstimulerar spindlarnas känselorgan vilket gör att de stressas och söker sig bort.

Det finns även en batteridriven enhet för att skrämma bort råttor och den enheten kostar cirka 750 kronor medan den för att skrämma bort spindlarna kostar cirka 350 kronor. Deras hemsida med återförsäljarnät hittar du här.
 

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.