Bild
Nästa artikel
Garmin lanserar navigatorn Camping 890

Garmin lanserar navigatorn Camping 890

PRYLAR

Bättre och vändbar touch-skärm, röststyrning och anpassad för campare, det är ett par av fördelarna med nya Garmin Camping 890 som finns att köpa under tredje kvartalet.

Garmin 890 MT-D går att ställa in för att få optimala vägval för husvagnar och husbilar där hänsyn tas till fordonet storlek som vikt, längd och höjd. I 46 länder går kartan även att se i en tredimensionell version. Camping 890 ger varningar för tvära kurvor, sidvind, järnvägskorsningar och kraftigare stigningar och backar. Med den tredimensionella funktionen blir det även enklare att överblicka och undvika svåra vägförhållanden.

Navigationssystemet ger dig även information till tusentals sevärdheter, restauranger och aktiviteter efter den valda vägen med rekommendationer från TripAdvisor och Foursquare. Dessutom finns omfattande förinstallerade camping- och parkeringsplatsdatabaser från de välkända leverantörerna ASCI, NKC Campercontact, Trailer's Park och iOverlander. Med hjälp av en sökmask kan du enkelt filtrera efter tjänster som elanslutning, shopping, utomhuspool eller WiFi.

Trafikinformationen visas i realtid via DAB-systemet, i länder utan DAB växlar navigationssystemet automatiskt till att ta emot TMC-trafikinformation. Med Garmin Drive-appen kan navigatorn anslutas till en smartphone och får därmed ytterligare Garmin-tjänster i realtid såsom trafikinformation, väderdata, bensinstationspriser eller rapporterade mobilhastighetskameror via mobildatatariffen. Inkommande smartphone-meddelanden som e-post, möten eller nyheter kan också visas direkt på navigationssystemets skärm. Med Bluetooth-handsfree-funktionen och den integrerade röststyrningen blir hanteringen betydligt enklare än helt skärmstyrda versioner. Dessutom har navigationssystemet en förinstallerad webbläsare och programvara och kartuppdateringar kan utföras via det integrerade WLAN.


Garmin 890 MT-D är utrustad med flera monteringsalternativ med en magnetisk hållare som kan kombineras med den medföljande sugkopphållaren eller skruvhållaren, men också via AMPS-plattan med en RAM konsol. Navigeringssystemet är också kompatibelt med BC 35 trådlös backkamera. Tredjepartskameror kan också anslutas till navigationssystemet via video-anslutning.

Här hittar du mer information om Garmin Camping 890 och priset hamnar runt 6 500 kronor.
 
Taggar: Prylar
Garmin lanserar navigatorn Camping 890
Garmin lanserar navigatorn Camping 890
Garmin lanserar navigatorn Camping 890
Garmin lanserar navigatorn Camping 890

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.