Bild
Nästa artikel
iPadhållare med smarta fickor

iPadhållare med smarta fickor

PRYLAR

Företaget Smarta saker har tagit fram en hållare för iPad som fästs runt framsätets nackstöd. Hållaren har även fack för småsaker så att barnen kan ha ordning på annat som ger sysselsättning under resan.

Du fäster hållaren runt nackstödet på framsätet och den hänger då ner vid baksidan av stolen. Surfplattan placeras i den genomskinliga plastfickan. Med ett spel eller en film rullandes känns resan både kortare och roligare för de flesta barn. Med skärmen framför barnet istället för i knät får man också en mer skonsam vinkel för nacken.

iPadhållaren har tre fickor med plats för diverse småprylar som tidningar, drycker, snacks och hörlurar. Hållaren fungerar även som sparkskydd och skyddar stolen framför.

iPadhållaren mäter 26,5 x 50,5 x 2,5 centimeter och är tillverkad i stryktålig nylon som enkelt rengörs med en fuktig trasa.

Hållaren hittar du här där den kostar 145 kronor.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.