Bild
Nästa artikel
Isolerande gardin till Ducato

Isolerande gardin till Ducato

PRYLAR

Ska du ta husbilen på skidsemester kan det vara bra att isolera förarhyttens fönster lite extra. En lösning är Dometics isolerande gardiner som är anpassade till Fiat Ducato.

Dometics har isolerande gardiner till halvintegrerade husbilar baserade på Fiat Ducato av de senaste generationerna (typ 250 och 290) samt ”syskonen” Peugeot Boxer och Citroën Jumper.

FP 200 heter gardinsystemet som är anpassat till originalförarhyttens design och som, tack vare plisségardinernas ”bikakestruktur” med isolerande luftkanaler, skyddar mot insyn och håller värmen på rätt sida av fönstret.

Gardinerna ska enligt Dometic vara mycket lätta att montera vid både front- och sidorutor och de täcker inte ventilationsöppningarna. Frontgardinen är steglöst öppningsbar i höjdled, så att man kan släppa in dagsljus vid vindrutans ovankant men ändå slippa omgivningens blickar in i bilen.

Materialet i gardinerna absorberar upp till 99 procent av UV-strålningen enligt Dometic, och bikakestrukturen med dubbla lager väv sägs göra gardinerna mycket hållbara.

Gardinerna säljs som komplett set för front- och sidorutor, men gardinen för frontrutan säljs även separat. Produkten finns att köpa genom din lokala återförsäljare av Dometic och du hittar gardinerna här där de kostar 2 995 kronor.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.