Bild
Nästa artikel
Kraftfullt extraljus med bredd

Kraftfullt extraljus med bredd

JULKLAPPSTIPS

Känns hösten mörk kan ett kompakt extraljus som kallas Side Shooter vara ett lämpligt hjälpmedel för att lysa upp vägkanten. Denna typ av extraljus har blivit vanlig i USA men når nu den svenska marknaden.

Side Shooter från Strands Lighting Division är en av marknadens mest kompakta ljuslösningar men ger en ljusvinkel på hela 140°.

Side Shooter är liten som ett arbetsljus, E-godkänd som ett extraljus, men kraftfull som en LED-bar. Lampan är särskilt framtagen för fordon i behov av en bred ljusspridning. Fungerar även som ett utmärkt komplement till extraljus och LED-bars.

- Oslagbar för att snabbt upptäcka rådjur, älgar och annat vilt som kommer från vägkanten. En riktigt kraftfull lampa som inte ska underskattas för sin lilla storlek, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Lamptypen kommer ursprungligen från USA, där den blivit en självklar spelare i belysningsutbudet för fordon, mycket tack vare den effektiva ljusspridningen. Som namnet beskriver så riktas ljuset åt sidorna med hjälp av tre dioder på varje kortsida. Side Shooter från Strands Lighting Division kan användas i par eller ensam och presterar 3540 teoretiska lumen och ger 1 lux på hela 221 meter. E-märkt enligt ECE R112 med referenstal 12,5.

Måtten är LxDxH 97x73x78mm och du hittar den här där den kostar 640 kronor.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.