Bild
Nästa artikel
Kylbox för tuffa tag

Kylbox för tuffa tag

PRYLAR

Dometic introducerar en grön version av sin kylbox Dometic Cool-Ice, med en design som kan uppskattas av fricampare som fiskare och jägare.

Dometic Cool-Ice CI 42 kylbox är tänkt för dig som behöver en effektiv kylbox när du inte är vid ditt fritidsfordon. Den har en design som appelerar till jakt och fiske med ett mattgrönt hölje och är tillverkad utan skarvar som gör att kyla kan läcka ut. Den har även en labyrinttätning mellan lock och låda för att förbättra tätningen där. Isoleringen beskrivs av Dometic som mycket effektiv och med mycket låg värmeupptagning.

Boxen har starka polyetenhandtag som även fungerar som användbara fästpunkter för att säkra kylboxen och har en robust design så att den kan användas även i tuffa miljöer.

Som tillbehör finns fästbara produkter och tillbehör som är tänkta till jakt och fiske, exempelvis hållare för fiskespö.

Prisnivån för kylboxen är 2 465 kronor och måtten är BxHxD 640x355x418 millimeter. Vikten anges till 8,7 kilo och förvaringsvolymen är 43 liter.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.