Bild
Nästa artikel
Låtsasring på riktigt

Låtsasring på riktigt

TEKNIK

Missa inte att det nu är dags för en ny teknikpryl som kanske inte riktigt hör ihop med mobilt boende men vi kan ändå inte underlåta att delge dig teknikens landvinningar. I synnerhet inte den här.

Vill du slippa ta av vanten för att tala i telefon? Då är Bluetoothvanten något för dig! Ingen handsfree utan snarare hands-on. Du talar direkt i vanten eller handen om du så vill... med vante på alltså. Vanten ansluts till din telefon via BT och när det ringer håller du handen för örat så som när du ringer på låtsas. Nu är det dock på riktigt! Din hand har blivit en trådlöst ansluten telefonlur. Tummen upp, lillfingret under hakan! Lite magi finns det väl i det, eller hur?

Mikrofonen och kontrollknapparna finns endast på ena vanten (vänstern) men naturligtvis kommer vantarna i par.  Den mindre storleken motsvarar ungefär storlek 7-9 i handskstorlek (dvs ca 180-200 mm runt knogarna).

Vanten hittar du här och ett par hands-on vantar kostar 495 kronor.

 

Taggar: Prylar
Låtsasring på riktigt
Låtsasring på riktigt

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.