Bild
Nästa artikel
Liten avfallshink blir mindre med komprimering

Liten avfallshink blir mindre med komprimering

PRYLAR

Sophinken är en smart avfallstunna som trycker ihop soporna och ger mer plats i påsen. Soptunnan minskar avfallsvolymen för hushållssopor med upp till 70 procent.

Sophinken fungerar som en komprimator i ett behändigt miniformat och är tänkt att användas för vanliga hushållssopor. Efter att man slängt soporna i hinken, stänger man locket och trycker ihop soptunnan. Därefter ska den stå hoptryckt tills det är dags att slänga fler saker. Genom att soporna får stå hoptryckta under en längre tid komprimeras avfallet och gör att mer sopor får plats.

Man kan använda både vanliga soppåsar och matavfallspåsar som tål 6-8 kilos vikt. Om du komprimerar matavfall kan man lägga en bit hushållspapper ovanpå soporna för att undvika spill på insidan av locket. Knyt ihop påsen innan du tar ut den ut soptunnan.

Locket stänger inne lukten och har dessutom ett låssystem som hänger ihop med komprimeringen. När locket öppnas släpper komprimeringen och sophinken fjädrar upp till sin ursprungsposition igen.

Sophinken Frank består av återvinningsbar plast och har fjädrar av rostfritt stål. Det patenterade komprimeringssystemet är framtaget i Norge tillsammans med experter inom avfallshantering. Den tål ca 70 kg konstant tryck i komprimerat tillstånd.

Volym: 11 liter
Mått: 30 cm x 27 cm x 25 cm
Mått sammanpressad: 20 cm x 27 cm x 25 cm
Vikt: 1,5 kilo

Här hittar du honken där den kostar 549 kronor.
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.