Bild
Nästa artikel
Myggspiral eller annan myggjägare?

Myggspiral eller annan myggjägare?

PRYLAR

Inget är så irriterande som myggor runt bordet oavsett om man sitter och läser, äter eller bara umgås. Utbudet av antimyggmedel är stort men de prylar som finns blir allt duktigare på att jaga iväg de små liven.

Prisnivåerna är lika skiftande som hur effektiva de är men vad man ska välja är inte lätt att avgöra. En av de senaste som kommit ut på marknaden är Thermacell som kom i en ny variant inför den här säsongen och påstås ge en mygg- och knottfri utomhuszon på cirka 20 kvadratmeter. Modellen är liten och lätt och är rimlig att ha med när man campar.

Myggskyddet i den här versionen aktiveras med en gaspatron som värmer upp ett element som frigör myggmedlet och den kan stängas av för att spara myggmedel och gas till nästa tillfälle. Modellen ska användas utomhus av skyddsklassskäl och så är det i princip för alla motsvarande myggjägare. Myggmedlet räcker till fyra timmars skydd och går att fylla på, medan gaspatronen räcker i 12 timmar, den är ljudlös och myggmedlet är luktfritt.

Modellen är 17 cm hög, 8,5 cm i diameter och finns i fyra färger. Förpackningen innehåller 1st Thermacell Mini Halo, 3st mattor med myggmedel och en gaspatron vilket ger 12 timmars skydd. Refill finns att köpa som tillbehör. Just den här modellen hittar du här där den kostar 449 kronor.
 
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.