Bild
Nästa artikel
Ny miljövänlig impregnering

Ny miljövänlig impregnering

PRYLAR

Företaget Bama lanserar nu en helt ny impregneringsspray utan fluorkarboner. Bama hävdar att detta är ett bättre alternativ för miljön och att resultatet av impregneringen är lika bra som med mindre miljövänliga produkter.

Bama hävdar att de är ensamma om att kunna erbjuda denna typ av impregnering helt fri från fluorkarboner.
Större droppar från munstycket gör det också enklare att spraya exempelvis sina skor både snabbare och med ett jämnare resultat. Denna nya fluorkarbonfria impregnering finns i två varianter, Bama Power Protector eller Bama All Protector. Det framhålls också från Bama att de har produkter som skyddar både läder- och tygsäten mot smuts och vi är lovade att få prova detta. Det låter i varje fall som ett intressant användningsområde för oss med mobilt boende.

BAMA POWER PROTECTOR
Impregnering för läder, mocka, nubuck och textil. Bibehåller andasförmågan hos skons material. Kan användas på alla färger. Ger skydd mot salt och snö samt långvarigt skydd mot väta. Volym: 300 ml. Prisnivå 100 kr.

BAMA ALL PROTECTOR
Impregneringsspray för läder, mocka, nubuck och textil. Bibehåller andasförmågan hos skons material. Kan användas på alla färger. Ger skydd mot väta och smuts året runt. Volym: 200 ml. Prisnivå 75 kr.

Bamas återförsäljare är sporthandeln, apotek, skohandeln, skomakare och hälsokostbutiker.
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.