Bild
Nästa artikel
Ny sladdlös batteriladdare

Ny sladdlös batteriladdare

PRYLAR

Hydromax 150 är en miljövänlig batteriladdare för laddning av 12V batterier i till exempel husbilar. Med hjälp av en nyskapande bränslecellsteknik producerar Hydromax 150 batteriladdning utan tillgång till elnätet.

I dag ses navigatorer, värmare och datorer som vanliga produkter på en semester i mobilt boende. Allt detta ställer nya krav på strömförsörjning och företaget KGK presenterar nu en smidig lösning.

Hydromax 150 är en helautomatisk laddare för 12V bly-syra, AGM och GEL-batterier. Med hjälp av en innovativ bränslecellsteknik skapar Hydromax 150 ström med endast fruktsyra, saltlösning och vatten som bränsle. Resultatet är en ljudlös laddning, som inte genererar några miljöfarliga restprodukter.

Processen är absolut säker och skapar utöver den ofarliga restprodukten endast en liten mängd vattenånga och värme. Skulle arbetstemperaturen överstiga 40° slutar Hydromax producera ström, men den startar automatiskt igen när temperaturen sjunker.

Dock är tekniken inte helt gratis, 34 900 kronor får du punga ut med om du inte utnyttjar introduktionserbjudandet på båtmässan där priset är 29 900. Mer information från tillverkaren hittar du här.

Några tekniska data
HYDROMAX 150
Maximum Power 180 W
Nominal Power 150 W
Loading Current Lead-acid: 13,8 V
GEL: 14.6 V
AGM: 14.8 V
Loading capaciteit / day 3600Wh/day

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.