Bild
Nästa artikel
Ny smart bandkrok

Ny smart bandkrok

PRYLAR

En så enkel sak som en krok går att göra smartare. Den här passar utmärkt för dig som vill organisera bättre i förvaringsutrymmet eller spänna fast saker på ett enklare sätt.

Variera är ett band med en krok som monteras så att den inte glider på bandet. Vill du ha fler krokar på samma band köper du fler krokar för att komplettera ditt band.  Fästpunkten kan varieras och kroken även användas för att skarva ihop 2 band eftersom den sitter fast och inte glider längs bandet. Med hjälp av variera kan du fästa och hänga upp saker utan att använda några verktyg, skruv eller spik. Användningsområdena är oändliga - hemma, i trädgården, på jobbet, i bilen, båten eller husvagnen. Banden finns i blått, svart och blått med gul markering var 10:e centimeter. En krok ingår per band.

Egenskaper / användningsområden
- Valfri fästpunkt som anpassas efter dina/era behov.
- Kroken/fästet monteras snabbt och enkelt varsomhelst på bandet.
- Sticker inte ut, minimal risk att fastna, skadas eller skada.
- Kroken passar de flesta band på marknaden som har 25mm bredd
- Om risken/för att förhindra att spänningen på bandet minskar eller upphör monteras enkelt en kapellstege mellan två bandkrokar och vips har systemet Ej-slack (förspänning uppstår) installerats och risken för löst gods på släpet minskat avsevärt och transporten blir säkrare.
- Används fler band i olika riktningar så används bandkroken som bandkoppling och det blir möjligt att täcka in en större yta än vad som annars skulle vara möjligt. Även här kan Ej-slack användas för att få förspänning på banden vilket är att föredra då presseningar används. Används bandkrok behövs inga knutar och systemet blir hanteringsvänligt.

Kroken hittar du här. Band med krok kostar 120 kronor, tre extra krokar kostar 100.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.