Bild
Nästa artikel
Omniaugnen för dig utan ugn i ditt fritidsfordon

Omniaugnen för dig utan ugn i ditt fritidsfordon

JULKLAPPSTIPS

Omniaugnen är välkänd men inte desto mindre vettig som julklappstips. Den sätts ovanpå spisen och gör det möjligt att laga det mesta som annars kräver en konventionell ugn.

Omnia är en sedan länge väl beprövad konstruktion med tre delar som tillsammans ger över- och undervärme. De tre delarna ska alltid användas tillsammans.

Omniaformen är specialdesignad rund form med hål i mitten. Den står på ett skålformat underrede som också har ett hål i mitten. Skålformen leder varm luft från värmekällan längs Omniaformens undersida vilket ger undervärme. Hålen i underredet och Omniaformen gör att spisvärmen går upp genom konstruktionen, träffar locket och ger övervärme. Locket har ventilationshål.

Det finns en rad tillbehör att välja på som muffinsform och ugnsgaller.

Underrede av rostfritt stål, kvalitet medan själva formen och locket är av aluminium. Diametern är 250 millimeter, volymen 2,0 liter och höjden 70 millimeter. ”Brukshöjd” inklusive knopp är cirka 140 millimeter och vikten cirka 0,5 kilo.

Ugnen säljs av många aktörer, bland dessa Kama Fritid. Omnias hemsida hittar du här.
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.