Bild
Nästa artikel
Spåra ditt fordon

Spåra ditt fordon

PRYLAR

Lås i all ära men tyvärr är det ingen garanti mot att ditt fordon blir stulet. Ett sätt att kunna följa det är en finder, en elektronisk enhet för att kunna följa var ditt fordon är. Enkelt sagt en GPS som kommunicerar med din mobiltelefon.

Ett litet GPS-larm med inbyggda antenner som skickar sin exakta position på karta via SMS till din mobil. MiniFinder larmar via SMS om den skulle störas eller flyttas ifrån platsen den befinner sig. Enheten är liten och lätt, vilket gör den enkel både att placera och bära med sig. Den är alltid spårbar via mobiltelefon. Drivs på externt batteri installerad i maskiner, fordon och båtar eller bärbar på internbatteri. Levereras komplett med SIM-kort laddat med 100 kr. Ingen abonnemangskostnad. Svensk manual.
Larmmöjligheter: Geofencelarm, vibrationslarm, batterilarm, SOS–larm till mobil.MiniFinder levereras komplett med:Fjärrkontroll Täcklock 230V laddare Kabel till extern strömkälla 6–30VFäste SIM-kort, TelenorMått:78x62x28 Vikt: 110 gram Uppladdningsbart internbatteri: driftstid ca 40 h Vattentät IP66 (med täcklock)
Findern finns att köpa här och kostar 3 995 kronor

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.