Bild
Nästa artikel
Spara plats i köket – rulla ihop din torkställning

Spara plats i köket – rulla ihop din torkställning

PRYLAR

En hoprullbar torkställning gör att du kan utnyttja ytan över diskhon och få en smart avställningsyta att ställa disk, kastruller och livsmedel på. När du inte använder ställningen är det bara att rulla ihop och förvara i kökslådan.

Torkställningen är smart att använda som ett komplement till ett traditionellt diskställ. Mellanrummet mellan stålbalkarna gör att vattnet kan droppa ner i diskhon och låter luften strömma upp så att disken torkar snabbare.

Det går även att använda torkställningen som ett underlägg för varma kastruller och stekpannor. Dessutom kan det användas som en avrinningsyta när du sköljer dina grönsaker. Torkställningen är tillverkad av livsmedelsgodkända material och passar diskhoar som är mindre än 46 cm djupa. De mjuka silikonkanterna ger ett bra grepp och ser till att den ligger stabilt. När du inte använder torkställningen kan du bara rulla ihop det för förvaring i en låda. Det finns i färgerna rostfritt stål  eller rainbow.

Specifikationer
Material: Rostfritt stål, silikon
Mått utfälld: 46 x 32 x 0,8 centimeter
Mått hoprullad: 46 cm lång, cirka 6 centimeter i diameter.
Vikt 0,5 kilo

Du hittar torkställningen här där den kostar 319 kronor.
 

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.