Bild
Nästa artikel
Surfa som hemma i hela Europa

Surfa som hemma i hela Europa

PRYLAR

Surfa precis som hemma utan roamingbegränsningar med trådlöst internet i din husbil eller husvagn.

Företaget Wifi.se levererar trådlöst internet till husbilar och husvagnar genom ett specialanpassat abonnemang där man betalar en engångssumma per år. I summan ingår en surfpott på 100, 250 eller 500 GB som kan användas inom EU och EES-länderna under ett års tid. I deras nya abonnemang kan du använda hela surfpotten utomlands om så önskas. Andra operatörer har vanligtvis en gräns på hur stor andel som får användas utanför Sveriges gränser, det vill säga en roamingbegränsning.

Passerar du gränsen till ett land som ej ingår i EU stängs ditt trådlösa wifi ner automatiskt och öppnas igen när du befinner dig i områden som ingår i tjänsten. På så sätt riskeras ingen räkning i efterhand.


Som användare har du en svensk IP-adress vilket gör att du kan titta och lyssna på svenska program.

Priset för Wifi.se’s tjänst ligger på mellan 995 kr och 2995 kr per år beroende på vald surfpott.
 
Taggar: Prylar

Kommentarer

#1
Elina Åhlstedt
2020-10-24 17:31

Går ju inte att gå in på Wifi.se?! Existerar de ens? Tänkte kolla priset, men det går ju inte. Dessutom så är de Max 500GB per år utomlands. Då är Telenor betydligt bättre med 100GB/månad (man kan ju ha flera kontantkort också om det inte räcker), och sannolikt blir det billigare också.

#2
Krister Egnér
2020-10-25 13:37

Det gick utmätkt att komma in.
Din webb-läsare kanske behöver hela adressen: https://wifi.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.