Bild
Nästa artikel
Tälta lite annorlunda

Tälta lite annorlunda

PRYLAR

Movera slår ett slag för taktälten AirPass och AirPass Variant från taktältsspecialisten Autohome för de som vill ha en campingsemester men inte har någon husbil.

Har du en vanlig bil, en SUV eller en stadsjeep? Det spelar ingen roll, ett taktält kan monteras på mängder av olika takräckessystem och ger alla en chans att njuta av camping på ett enkelt sätt. Under resan förvaras tältet i en 25 centimeter hög väderskyddad takbox av glasfiberarmerad plast där det även får plats kuddar och sovsäckar.

När man öppnar låsen till höljet öppnas det automatiskt av gasfjädrar och tältet reser sig av sig självt. Tältet beskrivs som riktigt mysigt tack vare en tysktillverkad tältduk av Airtex (100 procent polyester med akrylatbeläggning) som andas och har en kondensavvisande inre takklädsel. Materialet är extremt robust, lätt, kompakt och blir inte skrynkligt, hur ofta man än reser och fäller ihop tältet.

Taktälten är certifierade av det tyska provningsinstitutet TÜV enligt tyska industrinormer (DIN), vilket innebär att en hög säkerhetsnivå och kvalitet garanteras. Båda modellerna finns i olika storlekar (small, medium och large) med plats för två eller fyra personer.

I standardutrustningen ingår fyra fästen till takräcket, dörrar och fönster med justerbara öppningar inklusive myggnät och en aluminiumstege som kan ställas in på höjden. Modellen AirPass har ett platt tälttak, medan modellen AirPass Variant tack vare sin kilformade design erbjuder en fantastisk panoramautsikt som standard.

Taktälten AirPass och AirPass Variant från Autohome samt passande tillbehör finns tillgängliga i Movera-fackhandeln.
 
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.