Bild
Nästa artikel
Teleco CombiSat ordnar TV överallt

Teleco CombiSat ordnar TV överallt

PRYLAR

CombiSat är en ny omkopplare som gör det möjligt att skifta mellan olika antenningångar så att de som så önskar aldrig blir utan TV-signal. Den kan kopplas till en extern extra parabol eller till campingens system.

CombiSat påstår att den nya tekniken som presenterades på mässan CMT i Stuttgart garanterar att man alltid har tillgång till antennsignal, även om campingtomten är omgiven av träd som försöker ställa till det.

Önskemålet om tekniken ska ha kommit från en tillverkare av husbilar och husvagnar som ville kunna erbjuda sina kunder möjligheten att alltid kunna få in sin favoritkanal när antennen på taket inte kan ta emot signalen från satelliten.

Teleco som har fyrtio års erfarenhet av satellit-teknik för antenner till fritidsfordon utvecklade därför den här automatiska tekniken som möjliggör att ettdera ha en separat och flyttbar parabol utöver den på taket alternativt koppla in sig på campingens nät.

Kontaktsystemet CombiSat kopplas med en smart delning ihop med parabolen Activsat med den på fordonet. Activsat är portabel, sätts upp med ett trebent stativ och har femton meter kabel. När den externa parabolen kopplats in kopplas automatiskt fordonets parabol bort och den nya signalen tar över. Med CombiCab ansluter man istället till campingens system. Det finns även ett Twinkit för det fall man har fler än en TV.

I dagsläget har vi inte uppgift om att det finns någon svensk återförsäljare.
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.