Bild
Nästa artikel
Thetford lanserar ny bredare ugn

Thetford lanserar ny bredare ugn

PRYLAR

Många tycker det är trevligt att ha en ugn i husbilen eller husvagnen och Thetford kompletterar nu sitt sortiment med en 525 millimeter bred ugn som passar ihop med deras kylskåp.

Thetford har utvecklat 525-ugnen för att matcha standardkylskåpen på 525 millimeter och kan monteras ovanpå detta. Ugnen har fått funktioner som ett smart fläktsystem, löstagbara paneler samt är utrustad med grill och har rundade hörn inuti för att underlätta rengöringen. Ugnshyllan är utrustad med en antiskaklösning som håller ljudnivån från ugnen på en så låg nivå som möjligt under körning.

– Vi känner alla till det där outnyttjade utrymmet ovanför kylskåpet. 420-ugnen visade på vikten av att utnyttja det här utrymmet. Med 525-ugnen kompletterar vi vårt utbud och ger både 420-och 525-kylskåpet möjligheten att omvandla detta till ett funktionellt utrymme i varje situation, säger Dirk Valder, chef på Product Management RV/OEM International på Thetford.

Ugnen kan monteras som en fristående ugn men är utformad för att monteras ovanpå det 525 millimeter breda kylskåpet. På grund av det höga monteringsläget ovanför kylskåpet är den här ugnen utrustad med ett nytt fläktsystem som förhindrar överhettning av närliggande skåp och tak. De dubbelriktade fläktarna i kylsystemet blåser ut luften ovanför ugnen och håller temperaturen nere utanför ugnen. Fläktarna sätts på automatiskt när ugnen når en viss temperatur. Inbyggda överhettningsreglage på både grillen och ugnen säkerställer dubbelt skydd. 525-ugnens lucka är hängd upptill och fungerar som ett direkt värmeskydd för varm luft som stiger mot taket, och gör det lättare att komma åt maten när den är klar. När man använder grillen låter man ugnsluckan vara öppen och den fungerar då som ett värmeskydd.

525-ugnen finns tillgänglig hos återförsäljare från och med säsongen 2019 och har tre års garanti. Återförsäljare hittar du på www.thetford.com.

Priset är ännu inte känt.
Taggar: Prylar
Thetford lanserar ny bredare ugn
Thetford lanserar ny bredare ugn

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.