Bild
Nästa artikel
Till en skäggig far

Till en skäggig far

PRYLAR

Inte alla hygienutrymmen i våra husbilar och husvagnar är anpassade för skäggvård. När nu fars dag närmar sig kan kanske denna städbesparande uppfinning kan vara något istället för en slips?

Få saker är så otrevliga och svårstädade som ett badrum efter du ägnat dig åt skäggvård. Små, ettriga skäggstrån trillar ner på golvet under trallen eller biter sig fast i handfatet och hindrar vattnet att rinna ut på ett bra sätt. Med Beard Bib utlovas den skäggtrimmande mannen slippa städandet!

I stora drag fungerar Beard Bib som det skydd frisörer använder med den skillnaden att nederdelen fästs på spegeln. Skäggstråna fångas upp och när du är klar är det enkelt att hälla av dem i soppåsen och sedan stoppar du ner Beard Bib i sin förvaringspåse.

Vid halsen finns en ställbar knäppning och en förstärkt kant gör det enkelt att hälla av hårstråna. Måtten är cirka 82 x 70 cm.

Här hittar du Beard Bib där den kostar 299 kronor.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.