Bild
Nästa artikel
Trehjulig elsparkcykel

Trehjulig elsparkcykel

PRYLAR

Elcyklar är ett händigt fordon som för i synnerhet husbilsfolket gör det enkelt att ta sig runt på destinationsorten. Den här trehjulingen går dessutom att fälla ihop.

Trikke ger dig möjlighet att stå och köra och i kurvorna lutar du trots att den är trehjulig. Som med alla elcyklar tar du dig med minsta möjliga ansträngning från campingen/ställplatsen till spännande upplevelser. När du skall ta bilen vidare fäller du ihop Trikke så blir den enkel att frakta. Laddningen tar cirka 3 timmar i ett vanligt vägguttag och räckvidden är cirka 4 mil. Det svåraste är kanske att få med sig shoppingkassar men det finns lastnät, packväskor eller en kärra bland tillbehören som ska underlätta transporterna.

Du hittar el-spark-cykeln här och priset anges till 22 500 kronor. Vikten anges till 16,5 kilo  och hopfälld är måtten 140x67x35 cm.
Taggar: Prylar
Trehjulig elsparkcykel
Trehjulig elsparkcykel
Trehjulig elsparkcykel

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.