Bild
Nästa artikel
Tvättmaskin för resan

Tvättmaskin för resan

PRYLAR

Trött på långa köer till campingens tvättmaskin? Det här är en händig liten tvättmaskin som du kan ha med dig när du reser!

Portabel tvättmaskin som är specialanpassad för att ta med på resan i husvagn och husbil. Fylls med varmvatten, doseras med tvättmedel och klar att använda. Med 15 minuters timer. Tar liten plats och har låg strömförbrukning vilket är till stor nytta på campingplatsen. Kan kopplas över en omvandlare. Strömförbrukning: 200W men vikten är ej angiven.

Tvättmaskinen hittar du här och kostar 645 kronor.

Taggar: Prylar, Hem

Kommentarer

#1
Perthi Berglund
2013-11-25 12:12

Säkert bra, men det finns enklare lösning, man kan använda plastkasse(ica,coop,. mm). Använder själv denna vid resor inom och utomlands, tvättbehovet är oftast underkläder vid resor. detta har fungerat för mig under alla resor runt om i världen. Tips fyll vatten lite tvättmedel tvål, hårschampo bearbeta tvätten med händerna på utsidan av plastkassen.
Vrsågod för tipset!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.