Bild
Nästa artikel
USB-lampa

USB-lampa

JULKLAPP

Sitter du ofta vid datorn när du är ute och campar? Har du svårt för att se tangenbordet ordentligt när det är mörkt? Då behöver du en lampa med ställbar arm som kopplas in i USB-porten!

Folk sitter och arbetar med sina datorer på de mest märkliga ställen nu för tiden. I förtält, ute på campingar, i husbilar, på passagerarplatsen under mörkerkörning etc etc. Det är därför vår fullständiga övertygelse att många människor sitter och arbetar med sin dator i mörker. Vi är även rätt så säkra på att samma människor då och då behöver titta på nåt som finns i närheten av skärmen, t.ex. tangentbordet, och att de då skulle ha glädje av en lampa. Kanske en lampa med ställbar arm som man bara kan plugga in i sin USB-port? Ja, då är ju inte det ett problem längre, eller hur?

USB-lampan är 45 cm lång och kräver förstås inga batterier! Har du en USB-port på bilradion kan passageraren även använda den som läslampa under körning.

Lampan som kostar 99 kronor hittar du här.

Fler julklappsförslag

Letar du efter julklappar som passar till mobilt boende? Klicka här så har du en rad förslag!

Taggar: Prylar, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.