Bild
Nästa artikel

60-åringar på mässan Bilsport i påsk

SMÅLAND

Det blir en fest utan like när mässan Bilsport Performance & Custom Motor Show öppnar portarna i påsk. Glänsande krom, Rockabilly och mycket nostalgi när publiken tas tillbaka till 1959!

Mässan Bilsport Performance & Custom Motor Show som hålls på Elmia brukar vara en festlig tillställning för alla som är intresserade av bilar och dess historia men även som konstart. Det bjuds som vanligt både på nostalgi och customglans!

Ett gäng nyblivna 60-åringar kommer att ta plats i Bilsport Classic-hallen där det blir en stor monter med vackra fordon från 1959. Kanske blir du förförd av en vacker Opel Kapitän eller en fin Dodge Custom Royal, en Edsel, en superrenoverad DeSoto eller varför inte Sveriges finaste Chevrolet Impala. Inget decennium var så kreativt som 1950-talet när det gäller bildesign!

Återigen gästas mässan av en amerikansk bilbyggarkändis och årets tv-celebritet blir den skäggige Aaron Kaufman från Shifting Gears. På Elmia kan du träffa honom och få en autograf.

Custom, krom och glitter ska förstås finnas i överflöd på en sådan här mässa. Det blir förutom bilarna med dollargrin även mopeder som byggts om till nästan oigenkännlighet. Men det ska vara spektakulärt för att nå finalplats i Årets Kustomizer.

Men bredden är större än så. På långfredagen och påskafton finns möjlighet att se intervjuer med Ken Blocks på scenen. Ken Blocks är känd för gymkhana-filmer och den första tog världen med storm 2008. Sedan dess har han höjt ribban ytterligare nio gånger, kört VM-rally och rallycross och massor annat. Den som gillar autografer ska bege sig till sponsrande Sonax monter där han kommer att skriva så pennan glöder.

Det händer förstås betydligt mer än det här den 19-22 april men då får du kolla in deras hemsida som du hittar här.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.