Bild
Nästa artikel

Fest för äventyrare och fricampare

TYSKLAND

Går du funderingar på en riktig äventyrsbil ska du bege dig till Bad Kissingen den 20 till 23 juni. Mässan heter Abenteuer & Allrad och fokus ligger på fullvuxna husbilar med lastbilskaraktär och annan utrustning för tuffare tag.

Att marknaden för husbilar har växt till rekordnivåer runt om i hela Europa märks inte minst på de specialiserade mässor som vuxit fram. En av dessa är Abenteuer & Allrad, äventyr och fyrhjulsdrift, som hålls den 20 - 23 juni i Bad Kissingen som ligger öster om Frankfurt am Main (GPS: N50°12'14", E10°03'01"), i stort sett mitt i Tyskland.

Hit söker sig äventyrliga campare, de som inte nödvändsigtvis vill bo på en camping utan gärna ger sig av till resmål lite vid sidan av allfarvägarna och det kommer att finnas ett utbud av fordon samt utrustning som sällan ses samlat. Besökarna kommer att kunna botanisera bland de ungefär 300 utställarnas utbud så det blir inte enbart fyrhjulsdrivna lastbilar med bodel utan även mer alldagliga fyrhjulsdrivna husbilar, äventyrliga dragbilar och ATV.

Även utbudet på tillbehörssidan är anpassat för det mer äventyrliga, det kommer att finnas allt från taktält till ombyggnadssatser för bättre framkomlighet när vägen tar slut. Allt som allt går det åt 100 000 kvadratmeter för att visa upp vad man bör ha när man beger sig ut på de riktiga äventyren men även för den mer ordinäre fricamparen.

Här hittar du mässans hemsida.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.