Bild
Nästa artikel
Folkfest med 60-talet i fokus på Kärrasand

Folkfest med 60-talet i fokus på Kärrasand

SMÅLAND

Den 5 augusti är det dags för ett nostalgiskt evenemang på Kärrasands camping! Elvis Lever kommer för att underhålla och bilutställning samt knallar höjer stämningen ytterligare!

För elfte året i rad blir det stor 60-talsfest på Kärrasands camping med bilutställning ordnad av Feringe Hot Rod Association, knallar och musik. Det är dock bara en av de många danskvällarna de anordnar under hela säsongen!

På kvällen rockar John Lindberg Trio loss på stora scenen, Elvis Lever bjuder upp till dans på Dansbanan och B&W underhåller i Gäddepuben.

Det blir fler evenemang under augusti och september och bland annat kommer Lasse Stefanz den 26/8 samt säsongsavslutning den 9/9 med Flamingokvintetten.

Kärrasands camping ligger precis vid Åsnens strand. I nära omnejd ligger charmiga caféer, gårdsbodar och sevärdheter.

Mer informationhittar du på Kärrasands hemsida!

GPS:  N56°35'01", E14°47'09" och så här kör du: Kör till Urshult som ligger cirka sex mil norr om Karlshamn. Mitt i Urshult svänger du av mot Sirkön. Då är det sex kilometer kvar. (Skylt Kärrasand)
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.