Bild
Nästa artikel
Folkfest för trav i Halmstad

Folkfest för trav i Halmstad

HALLAND

Idag den 4 juli är det premiär för Sommartravet, folkfesten som årligen lockar tusentals besökare. Här kombineras spännande travtävlingar med aktiviteter för alla smaker. Startskottet går i Halmstad med klassiska loppet SprinterMästaren.

– Medan många spänner upp hängmattan och går på semester så gör traveliten precis tvärtom - de laddar för fullt inför sommartravet. I år har vi ett fullspäckat program med aktiviteter för såväl traventusiasten som förstagångsbesökaren, säger Pontus Gille, event och sponsringschef på ATG.

Sommartravet är en turné som stannar till vid sex travbanor i sommar. Under turnén dyker ATG även upp på en del oväntade ställen för att sprida glädje och folkfest-stämningen ytterligare. 

– Vi vill sprida extra härlig stämning även utanför travbanorna. Därför gästar Sommartravet även oväntade platser som Gekås, Tylösand och Dansbandsveckan, säger Pontus Gille. 

Läs mer om Sommartravet på atg.se/sommartravet 

Turnéschema för Sommartravet 2019

Torsdag 4 juli - Halmstad

Lördag 6 juli - Halmstad

Lördag 13 juli - Årjäng

Lördag 20 juli - Axevalla

Söndag 21 juli - Axevalla

Lördag 27 juli - Hagmyren

Tisdag 30 juli - Jägersro

Lördag 3 augusti - Rättvik

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.