Bild
Nästa artikel
 Förköp biljett till KlassikerMarknaden!

Förköp biljett till KlassikerMarknaden!

USTÄLLNING

KlassikerMarknaden den 16 mars på Skokloster förenar två intressen – vintagekläder och motorprylar! Förköp din biljett nu!

Premiär för KlassikerMarknaden!  

Intresset för gamla bilar, mopeder och motorcyklar går ofta hand i hand med intresset för kläder, kuriosa och annat kul.

Det tar vår förlagskollega Klassiker fasta på med KlassikerMarknaden – veteran och vintage i skön förening! Lördagen den 16 mars bjuder de in till kombinerad motor- och vintagemarknad och intresset bland säljare i båda kategorierna har visat sig mycket stort!  

Genom ett fantastiskt samarbete med Mats Älfvåg Automobilia, Good Old Vintage & Fröken Pralin samt Skokloster hotell- & konferens kan de lova en mycket intressant samlarmarknad i fin miljö.  

HOTELL- OCH MIDDAGSPAKET! Lånväga? Bo där marknaden hålls! Skokloster Hotell & Konferens erbjuder specialpris på tvårätters middag, boende och frukost för 1 095 kr per person! Boka på bokning@skokloster.se eller 018-38 61 00 Bokningskod: KLASSIKER  

HITTA HIT Skokloster ligger ca 65 km från Stockholm, 49 km från Uppsala och 42 km från Enköping. www.skokloster.se  

INTRÄDE OCH PARKERING Inträde: 80 kr/person, barn 0-15 år i vuxens sällskap gratis. Boka här  

Parkering: 40:-/bil. (Sköts av Lions)  

Mer info www.klassiker.nu/marknaden
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.