Bild
Nästa artikel
Fryksdalsdansen intar Sunne för 33:e gången

Fryksdalsdansen intar Sunne för 33:e gången

VÄRMLAND

Nu är det dags igen för årets stora dans- och nöjesfestival i Värmland – Fryksdalsdansen i Sunne. Den 25-27 arrangeras Fryksdalsdansen för 33:e året i rad.

Fryksdalsdansen är Värmlands stora dans- och nöjesfestival och lockar årligen runt 13 000 danssugna. Här spelar Sveriges bästa dansband och här uppträder några av landets främsta artister. Dessutom finns nattklubb med en scen på terrassen med artister som spelar livemusik. Åldersgränsen är 15 år vilket gör att unga och äldre förenas i dansen.

– Så många har längtat så länge men nu är det äntligen dags. Hit kommer folk för att dansa och umgås oavsett ålder, yrke och var man kommer ifrån, säger Reine Flodin.

Några av årets höjdpunkter är Freddy Kalas, LBSB och Lars Kristerz. Nytt för i år är också ett megadisco för festivalens unga.

Programmet för Fryksdalsdansen:

Artister:Freddy Kalas, LBSB, Rydell & Quick, Drängarna, Björn Rosenström, Ämterviksfolket. Freddy Kalas har toppat försäljningslistorna i Norge flera gånger. Freddy drar alltid massor av publik på festivaler i Sverige och i Norge.

Dansband:Lars Kristerz, Titanix, Martinez, Casanovas, Date och Jannez.

Livemusiken på Terrassen: Time Machine och Götz Kalas.

I Nattklubben: DJ Safari spelar de senaste sommarhitsen.

Nyhet Megadisco för ungdomar. På logen bjuds det på ett megadisco för ungdomar under 18 år Här är det DJ:s inmotion som rattar spakarna alla kvällarna.

Fryksdalsdansen arrangeras i Kolsnäsparken i Sunne den 25-27 juli. Besökare som köper entré för alla tre dagarna bjuds på entré till Sunne Sommarland den 26-27 juni.

För att läsa mer, gå in påwww.fryksdalsdansen.se

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.